★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Dakdekker Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten dakwerkzaamheden.

 • Geen spoedkosten
 • Geen voorrijkosten
 • 24/7 bereikbaar
 • Altijd vakwerk
 • Altijd professioneel
 • Altijd transparant
 • Gratis dakinspectie
 • Meer dan 10 jaar garantie
 • Beste prijs/kwaliteit-verhouding

Blijf niet langer zitten met uw dakprobleem maar neem direct contact op.

Gratis dakinspectie

Vrijblijvend

 • Wilt u foto's of bestanden opsturen? (Niet verplicht)
  Sleep bestanden hierheen of

  Bent u op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? DakdekkerProf staat voor u klaar. Ons bedrijf heeft veel ervaring met allerlei soorten dakwerk. Denk aan reparaties en onderhoud. Wij bieden kwaliteit en oplossingen die lang meegaan.

  Daken zijn cruciaal voor uw huis. Ze beschermen tegen het weer en houden alles binnen droog en veilig. Bij DakdekkerProf kiezen we voor topkwaliteit en service. Wij helpen met alles, van dakbedekking tot lekkages en isolatie van platte daken.

  Waarom ons kiezen in Rotterdam? Wij zijn betrouwbaar en geven om ons ambacht. Bij ons krijgt u:

  • Professionele aanpak
  • Ervaren dakdekkers
  • Gratis inspectie en offerte
  • Minimale overlast bij werk
  • Spoedreparatie bij lekkage, 24/7

  DakdekkerProf wil elke verwachting overtreffen. Wij lossen uw dakproblemen snel en goed op. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel of mail ons vandaag nog.

  Belangrijkste punten

  • DakdekkerProf is top in Rotterdam
  • Wij doen van alles, zoals reparaties, renovaties en onderhoud
  • Onze aanpak is professioneel en we leveren kwaliteit
  • Gratis inspectie en offerte zijn bij ons standaard
  • En voor daklekken staan we dag en nacht klaar

  De diensten van DakdekkerProf in Rotterdam

  DakdekkerProf helpt bij allemaal dingen voor uw dak. Onze ervaren dakdekkers kunnen uw dak met bitumen bedekken. Ze kunnen ook lekken stoppen en uw dak isoleren of renoveren.

  Bitumen dakbedekking professioneel gelegd

  Goede dakbedekking beschermt uw huis tegen het weer. Wij zorgen dat uw dak geen water doorlaat. Onze experts gebruiken nieuwe methodes om uw dak lang goed te houden.

  Daklekkage vakkundig verholpen

  Lekken kunnen veel schade maken. Onze specialisten vinden en repareren ze snel. Dit voorkomt grotere problemen. U kunt ons altijd bellen voor hulp.

  Plat dak isolatie en renovatie

  Isolatie is belangrijk voor energiebesparing. Wij isoleren en renoveren platte daken. Met onze hulp wordt uw dak energiezuinig. En het verhoogt het comfort in uw huis.

  Diensten van DakdekkerProf in RotterdamKenmerken
  Bitumen dakbedekking– Hoogwaardige dakbedekking
  – Professioneel gelegd
  – Duurzaam en waterdicht
  Daklekkage– Vakkundige lekkage detectie
  – Snelle en professionele reparatie
  – Voorkomen van verdere schade
  Plat dak isolatie en renovatie– Energiezuinig en comfortabel huis
  – Diverse isolatiemethoden
  – Verlenging van de levensduur van uw dak

  Waarom kiezen voor DakdekkerProf als uw dakdekker in Rotterdam?

  DakdekkerProf is top in Rotterdam. Wij zijn professioneel en hebben veel ervaring. Kwaliteit, betrouwbaarheid, en vakmanschap zijn onze beloftes.

  Een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Rotterdam

  Vertrouwen is een must bij DakdekkerProf. We werken open en helder. Onze dakdekkers zijn experts met veel ervaring. We geven eerlijke prijzen en gebruiken topmaterialen. Tevreden klanten tonen onze betrouwbaarheid.

  Ervaren dakdekkers voor elk type dakwerk

  Onze dakdekkers kennen alle dakwerk. Ze fixen lekkages, leggen nieuwe daken, isoleren, en renoveren daken. We hebben de kennis en vaardigheden voor elk dakproject. Vertrouw op ons vakmanschap.

  De werkwijze van DakdekkerProf in Rotterdam: Van inspectie tot oplevering

  DakdekkerProf in Rotterdam werkt zeer gestructureerd. Vanaf ons eerste contact tot de oplevering van elk project, is klanttevredenheid onze topprioriteit. Wij vertellen u graag hoe wij te werk gaan.

  Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

  We beginnen met een gratis dakinspectie. Onze dakdekkers bezoeken uw dak in Rotterdam om alles grondig te onderzoeken. Ze vinden schade en zwakke plekken.

  Na de inspectie krijgt u van ons een offerte. Hierin staat precies wat er moet gebeuren en wat het kost. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

  Uitvoering van dakwerkzaamheden met minimale overlast

  Wij doen ons best om u zo min mogelijk lastig te vallen. Onze dakdekkers werken snel en zorgvuldig. Zo proberen we uw dagelijkse leven niet te verstoren.

  Na het werk laten we alles netjes achter. Zo kunt u meteen genieten van een perfect dak. Dus, met DakdekkerProf in Rotterdam, krijgt u topkwaliteit zonder de stress.

  Voordelen van onze werkwijze:
  Professionele dakinspectie
  Vrijblijvende offerte
  Efficiënte uitvoering van dakwerkzaamheden
  Minimale overlast voor onze klanten
  Netjes achterlaten van uw locatie

  Dakdekker Rotterdam: Bitumen dakbedekking specialist

  Wij zijn dé expert in Rotterdam als het gaat om bitumen dakbedekking. We hebben veel ervaring met platte daken en dit materiaal. Goede bitumen dakbedekking beschermt een huis of pand goed en is belangrijk.

  We zijn deskundig en zorgen voor perfecte installatie en reparatie. Onze dienstverlening is van topkwaliteit. Dit kunt u van ons verwachten:

  • Deskundig advies over de beste bitumen dakbedekking voor uw specifieke situatie.
  • Professioneel gelegde bitumen dakbedekking met aandacht voor detail.
  • Snel en efficiënt reparaties van beschadigde bitumen dakbedekking.
  • Langdurige garantie op onze werkzaamheden en gebruikte materialen.

  Wilt u een nieuw dak of reparatie, wij helpen graag. Onze vakmensen geven uw dak de best mogelijke bescherming tegen het weer.

  Voordelen van bitumen dakbedekking
  Hoge waterdichtheid, zelfs bij extreme weersomstandigheden.
  Duurzaam en bestand tegen veroudering, UV-straling en chemische invloeden.
  Eenvoudig te repareren en te onderhouden, waardoor de levensduur wordt verlengd.
  Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  Uw dak is een grote investering en dat begrijpen we. Naast goede materialen en werk leveren we ook uitstekende service en advies. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen en hulp bij kiezen van de juiste dakbedekking in Rotterdam.

  Voorkomen en repareren van daklekkage

  Daklekkage is een lastig probleem dat snel moet worden opgelost. Anders kan het schade aan uw huis veroorzaken. DakdekkerProf in Rotterdam helpt bij het voorkomen en verhelpen van daklekkages.

  Daklekkage opsporen met moderne technieken

  Bij DakdekkerProf zoeken we daklekkages op met geavanceerde methodes. Onze experts zijn bedreven in warmtecamera-inspecties en rookproeven. Ze vinden zo snel waar de lekkage vandaan komt.

  Zo kunnen we precies weten wat het probleem is. Dit bespaart u tijd en moeite.

  Spoedreparatie van daklekkage: 24 uurs service

  Heeft u een daklekkage? Dan heeft u meteen hulp nodig. Wij garanderen een snelle hulpdienst, 24 uur per dag. Onze specialisten lossen uw lekkage vakkundig op.

  Uw huis is dan snel weer droog en veilig. Zo kunt u zonder zorgen thuis zijn.

  Veelvoorkomende dakproblemen in Rotterdam

  Een goed dak is cruciaal voor elke woning. In Rotterdam zijn er vaak dakproblemen die de prestaties en levensduur beïnvloeden. Het herkennen van deze problemen is erg belangrijk.

  Veelvoorkomende problemen moeten vroeg ontdekt worden. Dan kan een ervaren dakdekker, zoals DakdekkerProf, helpen voordat ze erger worden.

  Problemen als lekkage, beschadigde dakbedekking, verstopte dakgoten, en condensatie komen in Rotterdam vaak voor. Iedereen kan ermee te maken krijgen.

  1. Lekkage kan door verschillende oorzaken ontstaan. Bijvoorbeeld door kapotte dakbedekking, verstopte dakgoten of lekkende dakdoorvoeren. Het is cruciaal om lekkages snel te laten repareren.
  2. Weersomstandigheden, zoals stormen, beschadigen de dakbedekking. Dit kan lekkages en problemen met isolatie veroorzaken. Laat beschadigingen direct repareren.
  3. Verstopte dakgoten zorgen ervoor dat water niet goed weg kan. Dit kan ernstige schade veroorzaken. Zorg voor regelmatige reiniging van uw dakgoten.
  4. Wanneer uw dak slecht geventileerd is, kunt u last krijgen van condensatie. Dit kan schimmel en vochtproblemen veroorzaken. Zorg voor voldoende luchtstromen om condensatie te voorkomen.
  5. Na een tijdje gaat zelfs goede dakbedekking achteruit. Dit is slecht voor de waterdichtheid en isolatie van uw dak. Vervang oude dakbedekking om erger te voorkomen.

  Voorkom problemen door op tijd naar uw dak te laten kijken. Schakel altijd de hulp in van een professionele dakdekker, zoals DakdekkerProf. Dit beschermt uw huis tegen schade en zorgt voor veiligheid en comfort.

  DakprobleemOorzakenOplossing
  LekkageBeschadigde dakbedekking, verstopte goten, lekkende dakdoorvoerenTijdige reparatie door een professionele dakdekker in Rotterdam
  Beschadigde dakbedekkingWeersomstandigheden, blootstelling aan uv-stralingReparatie of vervanging van de dakbedekking
  Verstopte dakgotenOphoping van bladeren, takken en ander vuilRegelmatige reiniging van de dakgoten
  CondensatieproblemenSlechte ventilatie in het dakZorgen voor voldoende ventilatie
  Verouderde dakbedekkingNatuurlijke veroudering van de dakbedekkingVervanging van de dakbedekking

  Energiebesparing door dakisolatie

  Dakisolatie is een belangrijke stap om uw huis energiezuiniger te maken. Bij DakdekkerProf bieden we isolatiediensten in Rotterdam en omgeving. We begrijpen hoe dakisolatie uw energierekening kan verlagen en uw huis comfortabeler maakt.

  Waarom dakisolatie belangrijk is voor uw woning

  Door uw dak te isoleren, verliest u minder warmte in de winter en houdt u de hitte buiten in de zomer. Zo werken uw verwarming en airconditioning minder hard, wat goed is voor uw energierekening. Het helpt ook om minder CO2 uit te stoten en uw voetafdruk op de aarde te verkleinen.

  Uw huis wordt daardoor niet alleen energiezuiniger, maar ook comfortabeler. Dit ziet u terug op uw energierekening.

  Methoden van dakisolatie voor plat en schuin dak

  Voor elk daktype hebben wij de juiste isolatiemethode. Hieronder leggen we ze uit:

  1. Isolatie van binnenuit: Dit gebeurt door isolatiemateriaal tussen de dakspanten te plaatsen. Het is een betaalbare oplossing die voor ieder daktype werkt.
  2. Isolatie van buitenaf: Hierbij wordt het isolatiemateriaal op het dakoppervlak gelegd, onder de dakbedekking. Dit voorkomt koudebruggen en isoleert optimaal.

  Onze dakdekkers helpen u de beste methode voor uw dak te kiezen. We gebruiken kwalitatieve isolatiematerialen voor duurzaamheid. Het isolatieproces wordt zorgvuldig uitgevoerd, met weinig overlast voor u.

  DaktypeIsolatiemethode
  Plat dakIsolatie van buitenaf
  Schuin dakIsolatie van binnenuit of isolatie van buitenaf

  De levensduur van uw dak verlengen met regelmatig dakonderhoud

  Het dak van uw huis is heel belangrijk. Het beschermt uw huis tegen de elementen. Daarom is goed onderhoud cruciaal. DakdekkerProf weet dat preventief onderhoud de levensduur van uw dak kan verlengen.

  In Rotterdam bieden we professioneel dakonderhoud aan. Onze experts inspecteren uw dak grondig. Zo kunnen we problemen snel opsporen en oplossen. Dit voorkomt ernstige schade en hoge kosten.

  Onze diensten omvatten:

  1. Het controleren en repareren van dakbedekking
  2. Het schoonmaken van dakgoten en regenpijpen
  3. Het verwijderen van mos, algen en ander vuil van het dakoppervlak
  4. Het inspecteren en herstellen van dakisolatie
  5. Het nalopen van dakbedekking op eventuele slijtage of beschadigingen

  Regelmatig onderhoud door onze experts verlengt uw dak’s levensduur aanzienlijk. Dit bespaart u geld op de lange termijn. Het voorkomt ook problemen zoals lekkages door verwaarlozing.

  Neem direct contact op met dakdekker Rotterdam DakdekkerProf. Kies voor professioneel onderhoud en een betrouwbaar dak. Bescherm uw huis vandaag nog.

  Wat maakt DakdekkerProf uniek in de branche als dakdekkersbedrijf in Rotterdam?

  Bij DakdekkerProf vinden we de juiste dakdekker kiezen in Rotterdam heel belangrijk. We willen een betrouwbare partner zijn in de dakdekkerswereld.

  Onze deskundige dakdekkers weten alles van dakwerk. Ze zijn goed in bijvoorbeeld bitumen dakbedekking en daklekkage reparatie. We doen ons best zodat al onze klanten blij zijn met ons werk.

  Onze kracht ligt in de goede reacties van klanten. Of het nu huizen, bedrijven of Verenigingen van Eigenaren zijn, we passen ons aan hun behoeften aan. Onze inzet en kennis hebben ons bekend gemaakt als een betrouwbare partij.

  In Rotterdam begrijpen we hoe belangrijk uw dak is. We bieden kwalitatieve oplossingen voor duurzaamheid. Door bij te blijven met nieuwe technieken, werken we snel en goed. Dit zorgt voor zo min mogelijk gedoe voor onze klanten.

  Veelgestelde vragen

  Wat kost een dakdekker?

  De kosten voor een dakdekker hangen af van veel factoren. Bijvoorbeeld het soort werk en hoe groot het project is. Ook speelt herstelwerk een rol. Zonder details is een prijs noemen lastig. Contacteer ons voor een offerte op maat.

  Wat doet een dakdekker?

  Dakdekkers installeren, repareren en onderhouden daken. Ze leggen dakbedekking en vinden en lossen lekkages op. Ze weten veel over materialen om je dak waterdicht en goed geïsoleerd te maken.

  Hoe kan ik een lekkage detecteren en fiksen?

  Een lekkage vinden is moeilijk. Het start met het zoeken van de oorzaak. Visueel checken, thermografische methoden of rooktesten helpen. Eenmaal gevonden, moet je het beschadigde deel repareren. Bel beter een specialist om het dicht te maken en schade te voorkomen.

  Hoe kan ik mijn plat dak isoleren?

  Isolatie van een plat dak helpt energie te besparen en maakt je huis comfortabeler. Voor het isoleren zijn meerdere manieren. Laat een dakdekker de beste manier kiezen voor jouw situatie. Zo bespaar je het meest.

  Waarom kiezen voor DakdekkerProf als uw dakdekker in Rotterdam?

  DakdekkerProf in Rotterdam staat voor kwaliteit en ervaring. Ons team kenmerkt zich door vakmanschap. Klanten zijn blij met onze betrouwbare, hoogwaardige diensten.

  Hoe verloopt de werkwijze van DakdekkerProf in Rotterdam?

  We beginnen met een gratis inspectie en offerte. Na akkoord, starten we het werk. Ons doel is efficiënt en netjes jouw dak te verzorgen, zonder last voor jou.

  Wat maakt DakdekkerProf uniek als dakdekkersbedrijf in Rotterdam?

  Onze ervaren dakdekkers en hoge standaard maken ons uniek. Klanten waarderen ons werk. We willen jou de beste dakervaring bieden.

  Wat zijn veelvoorkomende dakproblemen in Rotterdam?

  Problemen zoals lekkage en kapotte dakbedekking komen vaak voor. Ze kunnen grote schade aanrichten. Een professional vroeg inschakelen helpt problemen voorkomen.

  Hoe kan dakisolatie bijdragen aan energiebesparing?

  Dakisolatie vermindert energieverlies. Zo blijft jouw huis behaaglijk. Minder verwarmen of koelen betekent lagere rekeningen. Een beter milieu is een extra voordeel.

  Hoe kan regelmatig dakonderhoud de levensduur van mijn dak verlengen?

  Dakonderhoud vangt problemen op voordat ze groot worden. Laat je dak regelmatig controleren en schoonmaken. Een professional zorgt dat jouw dak lang meegaat.

  Gratis dakinspectie

  Dakdekker De Weere

  Op zoek naar een vakkundige Dakdekker De Weere? Wij bieden snelle service voor dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud. Bel ons nu!

  Dakdekker De Vecht

  Zoekt u een ervaren dakdekker in De Vecht? Voor dakrenovatie, reparatie en onderhoud staan wij altijd voor u klaar. Ontdek onze service!

  Dakdekker De Steeg

  Op zoek naar ervaren dakdekker De Steeg voor dakwerken of spoedreparaties? Wij bieden dakonderhoud, renovatie en isolatie op maat.

  Dakdekker De Rips

  Op zoek naar een ervaren dakdekker in De Rips? Wij bieden professionele dakwerken, van reparatie tot renovatie. Betrouwbare service op maat!

  Dakdekker De Pol

  Op zoek naar een betrouwbare Dakdekker De Pol? Ontdek onze service voor dakwerken, dakreparatie en dakonderhoud. Snel en professioneel!

  Dakdekker De Mortel

  Op zoek naar een ervaren dakdekker in De Mortel? Voor al uw dakwerken, reparaties en renovaties bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit gegarandeerd!

  Dakdekker De Moer

  Zoek je een ervaren Dakdekker De Moer? Voor dakrenovatie, lekkage of isolatie staan wij klaar. Snelle service en kwaliteit gegarandeerd!

  Dakdekker De Meern

  Zoekt u een betrouwbare Dakdekker De Meern voor dak reparat, dakrenovatie of isolatie? Contact ons voor vakwerk en spoedservice.

  Dakdekker Rotterdam

  Wij zijn actief in de gehele regio Rotterdam en omstreken! Hieronder heeft u inzicht in de plaatsen rondom Rotterdam waar wij ook actief zijn met al uw dakwerken.

  Heeft u in deze regio behoefte aan een dakdekker ? Geef ons dan gerust een belletje. Wij zullen snel bij u op het adres zijn!

  Rotterdam

  Wij zijn als dakdekker u graag van dienst in Rotterdam

  • Stadscentrum
  • Delfshaven
  • Overschie
  • Noord
  • Hillegersberg-Schiebroek
  • Kralingen-Crooswijk
  • Feijenoord
  • IJsselmonde
  • Pernis
  • Prins Alexander
  • Charlois
  • Hoogvliet
  • Hoek van Holland
  • Spaanse Polder
  • Nieuw-Mathenesse
  • Waalhaven-Eemhaven
  • Vondelingsplaat
  • Botlek-Europoort-Maasvlakte
  • Rotterdam Noord-West
  • Rivium
  • Bedrijventerrein Schieveen
  • Rozenburg
  • En elk ander regio in en rondom Rotterdam!
  20-icon

  Jaar ervaring met dakbedekking

  Vertrouwd door meer dan 5000 klanten

  Betrouwbare dakdekkers

  Onze dakdekkers zijn allemaal professionals in hun vak. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze dakdekkers periodiek worden bijgeschoold in o.a. brandveiligheid. Naast dat ze al opgeleid zijn om als dakdekker te werken,  zorgen wij dus ook voor voortdurende ontwikkeling van onze dakdekkers. Alleen zo kunnen wij garanderen dat we u de beste kwaliteit kunnen leveren!

  247-spoedservice-icon

  24/7 spoedservice

  Onze dakdekkers staan 24/7 klaar om u te helpen bij spoedgevallen rondom uw dak!

  Erkende-dakdekkers-icon

  Erkende dakdekkers

  Onze dakdekkers worden altijd bijgeschoold en beschikken over relevante certificaten die erkend zijn in de bouw- en dakdekkerswereld.

  tevredenheidsgarantie-icon

  100% tevredenheidsgarantie

  Onze werkwijze zit altijd in het feit dat wij volledig te werk gaan op basis van uw eisen en wensen. Zo kunnen we garanderen dat we werk naar tevredenheid hebben geleverd.